GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Udruga kuhara Varaždinske županije razveselila članove Udruge Stakleno zvono Varaždin

U srijedu, 23.12., povodom božićnih i novogodišnjig blagdana, Udruga kuhara Varaždinske županije je pripremom božićnih kolača darovala djecu i članove udruge Stakleno zvono Varaždin.

Udruga kuhara je ovom prilikom htjela uljepšati nadolazeće blagdane te se ovom, a u budućnosti i sličnim akcijama i aktivnostima želi pomoći Udruzi Stakleno zvono te njihovim članovima približiti kuharsku i slastičarsku struku. Nakon završetka škole, osobe s posebnim potrebama se suočavaju sa usamljenošću, problemom integracije, socijalnim kontaktima, nerazumijevanju i neprihvaćanju okoline što dovodi do manjka samopouzdanja i asocijalnog ponašanja. Uz blagdansko i prijateljsko druženje, radionicom izrade božičnih i novogodišnjih slastica, Udruga kuhara se uključila u rad Udruge Stakleno zvono te na taj način htjela pomoći osobama s posebnim potrebama uključivanjem u radnu zajednicu društva u segmentu kuharstva i slastičarstva. Na kraju radionice usljedilo je neizbježno kušanje božićnih slastica na veliko zadovoljstvo svih prisutnih.

Udruzi kuhara Varaždinske županije je u ovoj akciji pomogao Hrvatski kuharski savez, Rotary klub Varaždin te Podravka koja je donirala sve potrebne namirnice za izradu božićnih slastica.


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

A02 - Marko Jovanović - 04

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Toplo predjelo

toplo predjelo 2

Autor: Grozdana Bohorč


Glavno jelo

b01 - paolo sverko 03

Autor: PAOLO ŠVERKO


Desert

Autor: DAMNJAN DRAGANIĆ