GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

Medeno srce Zagreba – propozicije natjecanja

Natjecanjem 5. kola “Medeno srce Zagreba”, završit će deveto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa, festivala u cjelinu povezanih pet kulinarskih manifestacija koje se na zadane teme održavaju diljem Hrvatske.
Tijekom 2013. i u prvoj polovici 2014. godine održana su natjecanja u Vinkovcima, Kutini, Donjoj Stubici i Bjelovaru, a posljednje se održava 22. i 23. rujna u Zagrebu u hotelu Sheraton. Ukupni poredak u Hrvatskom kuharskom kupu dobiva se zbrajanjem bodova pojedinog natjecatelja ostvarenih u sve tri kategorije natjecanja te najbolji osvaja veliku kristalnu kuhaču.
Prema dosadašnjim rezultatima borbu za veliku kristalnu kuhaču i ostale vrijedne nagrade vodit će Erich Glavica, Dino Bebić, Denis Zec i Marija Bošnjak.
Natjecanje 5. kola održat će se u organizaciji Udruge kuhara Grada Zagreba koji najavljuju i brojna iznenađenja za uzvanike večere.

Propozicije natjecanja preuzmite ovdje.
Prijavnicu preuzmite ovdje.

KUHARSKI KUP 2013./2014.
                               Ukupni poredak Bodovi ukupno Nastupi
1 Erich Glavica, ERIX d.o.o., Koprivnica 810 4
2 Dino Bebić, Hotel the Westin, Zagreb 630 3
3 Marija Bošnjak, U.K. Vukovarsko – srijemske županije 470 3
4 Denis Zec, Falkensteiner hotel Iadera, Zadar 440 2
5 Alen Belić, Hotel Varaždin, Varaždin 425 2
6 Damir Mikulić, Bistro Bukarica, Malinska 375 2
7 Ante Ojdanić, Design hostel Goli&Bosi 335 2
8 Roko Tulić, Bjelovar 325 2
9 Ivanka Petriško, Hotel Terme Jezerčica, Donja Stubica 220 1
10 Mario Melnjak, Hotel Turist, Varaždin, SS Arboretum Opeka 215 1
10 Antonio Brletić, ERIX d.o.o., Koprivnica 215 2
12 Ivan Petriško, Srednja škola Zabok, Zabok 175 1
13 Dino Pavanić, Hotel Sport, Restoran Garfield 135 1
14 Tomislav Vlašić, U.K. Grada Bjelovara 125 1
15 Ana Šinjori, Srednja strukovna škola Vinkovci 120 2
16 Nebojša Pešović, Asocijacija šefova kuhara Srbije 105 1
17 Toni Rajković, Grand Hotel Adriatic d.d., Opatija 100 1
17 Jasmin Husaković, Grand Hotel Adriatic d.d., Opatija 100 1
19 Ksenija Sabo, Srednja strukovna škola Vinkovci 70 1
20 Mateo Ivezić, Falkensteiner hotel Iadera, Zadar 60 1
20 Rafael Željko, Falkensteiner hotel Iadera, Zadar 60 1
20 Klara Drvenkar, Srednja strukovna škola Vinkovci 60 1
23 Adrijana Đurđević, Grand Hotel Adriatic d.d., Opatija 50 1
24 Boban Simovski, Skara Bar, Makedonija 35 1
24 Mario Janocik, Srednja strukovna škola Vinkovci 35 1
24 Andrija Barišić, Svečana dvorana Lucija, Vinkovci 35 1
24 Veronika Glibušić, Srednja strukovna škola Vinkovci 35 1
28 Ana Kanc, Srednja strukovna škola Vinkovci 25 1

URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

a02 - sladjana herman 03

Autor: SLAĐANA HERMAN


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

zlatni grozd - 113

Autor: MARKO JOVANOVIĆ


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO