GENERALNI SPONZOR

ZLATNI
SPONZOR

SPONZORI

PARTNERI

ZLATNA JABUKA, 4. KOLO HRVATSKOG KUHARSKOG KUPA ODRŽAT ĆE SE 19. I 20. TRAVNJA

Četvrto kolo Hrvatskog kuharskog kupa održat će se u organizaciji Udruge kuhara Vukovarsko-srijemske županije u razdoblju od 19. do 21. travnja u restoranu Barun Trenk – BOSO u Vinkovcima.

Natjecanjima Hrvatskog kuharskog kupa njeguje se prezentacija, razvoj i izgradnja prepoznatljive hrvatske kulinarske ponude, promiču se hrvatski proizvodi i lokalna tradicionalna kuhinja, a kuhari koji se natječu dobivaju priliku za razmjenu novih znanja i vještina, afirmaciju, osvajanje bogatih sponzorskih i novčanih nagrada te stvaranje dugorčnih poslovnih i prijateljskih veza sa kuharima iz čitave Hrvatske. Nije na odmet spomenuti da nastupima na Hrvatskom kuharskom kupu, najbolji pojedinci ostaju u fokusu kulinarskog izbornika te ulaze u Hrvatsku kulinarsku reprezentaciju koja svake godine  nastupa na prestižnim natjecanjima poput Svjetskog kulinarskog kupa, Kulinarske olimpijade, Bocuse d’Or-a, Global Chefs Challengea i sl.

Zlatna jabuka će se već 14 puta pronaći u kalendaru Hrvatskog kuharskog kupa, a iz Udruge kuhara Vukovarsko-srijemske županije nam poručuju da su i ove godine pripremili bogat program i iznenađenja u sadžaju svečane večere.

Sudionici natjecanja su isključivo članovi HKS-a, kuhari bez obzira na mjesto zaposlenja. Natjecanje je pojedinačno, a svaki natjecatelj može imati jednog pomoćnika. Natjecatelj može sudjelovati na svim natjecanjima, odnosno samo na odabranom natjecanju i to u svim ili samo u jednoj natjecateljskoj kategoriji. U slučaju ograničenog broja natjecatelja, prvenstvo sudjelovanja imaju natjecatelji koji sudjeluju u više kategorija, odnosno natjecatelji s većim brojem ostvarenih natjecanja u tekućoj godini.

Pravila Hrvatskog kuharskog kupa možete pronaći ovdje 

Propozicije i program 4. kola – Zlatna jabuka preuzmite ovdje

Prijavnicu za 14. Zlatna jabuku preuzmite ovdje


URED HKS

Radno vrijeme Ureda: pon. - pet. 10:00 - 14:00

042/300-022
042/313-700
Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin
hks@kuhar.hr

recepti

Hladno predjelo

hladno predjelo 1

Autor: Slađana Herman


Toplo predjelo

toplo predjelo 1

Autor: Restoran "Mediteran", Istraturist d.d., Umag


Glavno jelo

b03 - tomislav karamarko 02

Autor: TOMISLAV KARAMARKO


Desert

C02 - Snjezana Blažičko - 04

Autor: SNJEŽANA BLAŽIČKO