Rukovodstvo

Rukovodstvo reprezentacije čine izbornik Marinko Jurešić te pomoćnici Marija Kuzminski, Grozdana Bohorč i Miroslav Dolovčak. U svom radu oni očekuju i značajnu podršku od starijih i iskusnijih članova Saveza, posebice Kulinarskih Akademika HKS-a koje će uključivati u treninge reprezentacije kada se za to ukaže prilika.

Izbornik:
Marinko Jurešić već dugi niz godina zaposlen je na mjestima šefa kuhinje u hotelima i restoranima Umaškog Istraturista. Kao kreativan kuhar istaknuo se na kulinarskim natjecanjima i prije osnivanja Saveza, te u prvim ciklusima Hrvatskog kuharskog kupa. Od 2007. godine bio je i član Nacionalne kulinarske reprezentacije te je kao član delegacije sudjelovao na Kulinarskoj Olimpijadi 2008. godine i Svjetskom kulinarskom kupu 2010. godine. Po preuzimanju funkcije izbornika odlučio se za veći angažman mladih članova, dok je one starije i iskusnije reprezentativce poput Miroslava Dolovčaka, Marije Kuzminski i Grozdane Bohorč angažirao kao svoje pomoćnike.