
Predjelo 1
Na maslinovom ulju pirjati blanširati špinat sa češnjakom, osoliti, usitniti i ohladiti. Pomiješati sa lagano tučenim jajima, vrhnjem i sirevima. Peći u vodenoj kupelji 20 min na 170C , pokriveno folijom.
Predjelo 2
Korjenasto povrće prokuhati, ohladiti, pasirati, pomiješati sa želatinom i graškom. Želatinu napravimo od povrtnog temeljca u koji pomiješamo svježe listiće koromača. Bijelu želatinu napravimo od bešamela i pirea od celera. Složimo u kalup i ohladimo.
Predjelo 3
Od povrtnog temeljca i pirea od cikle napravimo crvenu želatinu , a od pirea cvjetače bijelu želatinu. Želatinama obložimo kalup koji punimo sa pirem od cvjetače začinjenu kurkumom i grahom, bobom i bučinim košticama koje smo obložili nori algama.
Predjelo 4
Pšeničnu krupicu skuhamo u slanoj vodi s maslinovim uljem Pomiješamo sa pireom od buče , želatinom, muškatnim oraščićem i formiramo žličnjake.
Umaci
Umak 1
Od korjenastog povrća napravimo umak, začinimo, pasiramo, pomiješamo sa tučenim slatkim vrhnjem.
Umak 2
Majonezu pomiješamo sa senfom, slatkim vrhnjem , soli i bijelim paprom.
Umak 3
Emulzija od maslinovog ulja i bosiljka.
Podloga od sira
Zamjesiti, rezati i peći 20 min na 170C.
Cicare od povrća
Ostatke povrća od obrade pržimo na sezamovom ulju, ohladimo, zamotamo u vučeno tijesto i pržimo u fritezi.