
Beze Košarice
U prohlađeno dodamo 7 dkg maslaca (pjenasto izrađenog), 2 žlice pekmeza od kruške, a u hladnu kremu dodamo 1 dcl čvrsto izrađenog šlaga.
Drhtalica
Kuhamo lagano kockice od krušaka oko 7 min. Pire od krušaka lagano primješamo , dodamo namočenu želatinu, lagano miješajući da se otopi, paziti sa se ne zamuti. Gotovu drhtalicu stresti u kalupe , hladiti preko noći . Nježno vaditi iz kalupa i servirati u beze košarice s kremom od kruške.
Desert 2
Očišćene kruške skuhamo i ohladimo. Sve sastojke izmješamo i punimo kuhane kruške sa nadjevom. Umotamo ih u palačinku, zapećemo u pećnici na 5 min na 200C , te kruškice pospemo šećerom u prahu i listićima badema.
Palačinke
Izmješati sastojke te peći palačinke.
Dekoracije
Izradimo tijesto, izvučemo sitne rezance, te od njih oblikujemo prstenje. Peći 7 min na 170C.
Čokoladne dekoracije: corveture otopimo i na silikonskoj šabloni izvučemo željene oblike.
Umak od ribizla.