Istaknuti članovi

team member one

Marijan Ivanuša

Marijan Ivanuša kuharski je prvak države iz 2008. godine.

team member one

Damir Crleni

Damir Crleni predsjednik je Hrvatskog kuharskog saveza te je prvi je Državni prvak u kuharstvu, osvojivši tu titulu 2004. godine na Prvom nacionalnom prvenstvu kuhara u Opatiji.

team member one

Branko Čukelj

Branko Čukelj rođen je 1959. godine u Zagrebu gdje 1974. upisuje srednju ugostiteljsku školu, smjer „kuhar“ u klasi Alberta Sekelja. U nastavku obrazovanja završava V stupanj sa zvanjem VKV kuhar.

team member one

Anđelko Levanić

Anđelko Levanić državni je prvak u kuharstvu za 2011. godinu kada je osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju i time zaslužio titulu najboljeg, pobjednik je CroTop 10, te višestruki pobjednik Hrvatskog kuharskog kupa.

team member one

Božo Lučić

Božo Lučić rođen je 1950. godine. Po završenoj Ugostiteljskoj školi u Dubrovniku, smjer kuhar, upisuje školu za VKV kuhare u Dubrovniku te polaže Majstorski ispit.

team member one

Zdravko Kalabrić

Zdravko Kalabrić rođen je u Šibeniku 1941. godine. Nakon srednje Stručne ugostiteljske škole i studija u Opatiji, obrazovanje nastavlja u Kanadi gdje 1967. postaje certificirani šef kuhinje, a 1974. executive chef.

team member one

Rozalija Neralić

Rozalija Neralić je dugogodišnja aktivna članica HKS-a koja je svojim radom i trudom te sudjelovanjem u brojnim natjecanjima doprinijela razvoju gastro scene u Hrvatskoj te dala poticaj novim generacijama za kontinuirano učenje i napredak u području gastronomije.

team member one

Nikolina Lončar

Nikolina Lončar aktivno sudjeluje u radu HKS-a od 2006. godine. Iza sebe ima brojne nastupe na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima te niz uspješnih rezultata na istima.

team member one

Ivan Đukić

Predsjednik Udruge kuhara Osječko-baranjske županije i šef kuhinje u restoranu Lipov hlad u Osijeku, sreću je pronašao u kulinarskoj artistici - carvingu.

team member one

Tomislav Karamarko

Tomislav Karamarko, glavni chef kuhinje hotela Iadera Falkensteiner, višestruko je nagrađivan hrvatski kuhar i sudionik brojnih nacionalnih i međunarodnih kulinarskih natjecanja.