Novosti

Predsjednik Sekcije Erich Glavica i predsjednik HKS-a Damir Crleni proveli su uzbudljiv dan s članovima Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada… Pročitajte više...
Svake dvije godine, krovna svjetska kuharska organizacija Worldchefs (poznata i kao WACS) organizira kuharski kongres na kojem se okupe gotovo sve njene članice. Od 30. svibnja do 02. lipnja, u… Pročitajte više...
Sukladno odluci Upravnog odbora HKS-a raspisujemo natječaj za domaćinstvo natjecanja Hrvatskog kuharskog kupa u 2022-2023. godini.

Na natječaj se mogu prijaviti županijske i gradske… Pročitajte više...
U Virju je u organizaciji Općine Virje te uz pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije i županijske Turističke zajednice održana sedma po redu Virovska prkačijada. Pročitajte više...
U četvrtak, 12. svibnja u restoranu Avsenik u Begunjah na Gorenjskem u Sloveniji, uručene su počasti legendarnom slovenskom kuharu Jožefu Oseliju za ulazak u Hrvatsku kulinarsku akademiju. Na temelju… Pročitajte više...
U ponedjeljak 02. svibnja 2022. Godine u Regionalnom centru kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička školau okviru ESF projekta RCK VirtuOS, održana je radionica za učenike kuharskog zanimanja u svrhu… Pročitajte više...
Nakon pokazanog znanja u tri kategorije i 14 potkategorija, Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Antonio Bukvić iz koprivničkog… Pročitajte više...
Kraju smo priveli i treći dan manifestacije. U središtu pozornosti je bilo Državno prvenstvo kuhara, a natjecatelji su predstavili svoje kulinarsko umijeće i kreativnost u sljedećim kategorijama:… Pročitajte više...
Završio je drugi dan manifestacije „Dani hrvatskog kulinarstva“, čija se napeta natjecanja i zanimljive radionice održavaju u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama. Pročitajte više...