Novosti

Od otvaranja IKA/Kulinarske olimpijade prošlog petka, više od 1200 kuhara pružilo je trenutke užitka posjetiteljima na sajmu u Stuttgartu. Saznali smo i tko su pobjednici ove godine, Finska je bila… Pročitajte više...
IKA/Kulinarska olimpijada 2024. održava se od 2. do 7. veljače 2024. U sklopu sajma u Stuttgartu, Njemačka. Kulinarska olimpijada je najstarije, najveće i najraznovrsnije međunarodno kulinarsko… Pročitajte više...
Nakon pokazanog znanja u tri kategorije Karlo Štorga iz restorana Bedem u Varaždinu je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Dinko Tomašić iz varaždinskog restorana Nobel, dok je treće… Pročitajte više...
Nakon jučerašnjeg Worldchefs seminara za suce i dolaska prvih natjecatelja, službeno su počeli 15. Dani hrvatskog kulinarstva svečanim otvorenjem koje se danas prijepodne održalo u Gospodarskom… Pročitajte više...
od 18. do 22. veljače ove godine, u Riminiju, održano su prestižna kulinarska natjecanja Global Chefs Challenge, Hans Bueschens Junior Chefs Challenge i Global Pastry Chef Challenge u organizaciji… Pročitajte više...
Sajam Expogast u sklopu kojeg se održava i Svjetski kuharski kup pod sloganom "Kulinarska veza koja povezuje svijet", jedno od najprestižnijih svjetskih kuharskih natjecanja, u četvrtak, 01… Pročitajte više...
Nacionalna kulinarska reprezentacija po prvi puta je oformljena 2006. godine te je od tada prisustvovala na svim najprestižnijim svjetskim kuharskim natjecanjima. Članovi reprezentacije su svake… Pročitajte više...
Chef Ivan Đukić majstor je carvinga. Svakim potezom oštrice oslobađa novu krivulju sve dok običnu bundevu, ne pretvori u pravu ljepoticu. Pročitajte više...
Aktualna državna prvakinja u slastičarstvu, kulinarska reprezentativka Hrvatske i istaknuta članica Hrvatskog kuharskog saveza,  Sandra Jadek je u suhopoljskom dvorcu Janković osmislila  „Slatku… Pročitajte više...
Iza nas je četvrto predstavljanje na Kulinarskoj Olimpijadi, najvećem i najprestižnijem svjetskom kulinarskom natjecanju na kojemu se ove godine predstavilo preko trideset hrvatskih kuhara i… Pročitajte više...