Novosti

Hrvatski kuharski savez, čiji je jedan od ciljeva promicanje kuharskog zanimanja među mladima, jedan je od glavnih pokrovitelja Zlatne Nimfe. Pročitajte više...
Europsko regionalno polufinale Worldcefs European Grand Prixa 2025. godine/Global Chefs Challenge, održano u talijanskom Riminiju donijelo je hrvatskim chefovima, članovima Hrvatskog kuharskog saveza… Pročitajte više...
Otvoreni su Dani hrvatskog kulinarstva, manifestacija posvećena ljubiteljima gastronomije, vrhunskim chefovima i mladim talentima iz cijele Hrvatske! U Žatici nas od danas očekuju razna natjecanja,… Pročitajte više...
Učenici srednjih škola te profesionalci diljem Hrvatske okupili su se u Otrovcu kako bi sudjelovali na prvom državnom natjecanju u prigotovljavanju jela u wok-u. Ovo iznimno zanimljivo natjecanje… Pročitajte više...
Natjecanje Zlatni orah po šesti put održano je 2. ožujka u restoranu Pustara Višnjica, obilježavajući jedan od najprestižnijih događaja u svijetu slastičarstva. Pročitajte više...
Od otvaranja IKA/Kulinarske olimpijade prošlog petka, više od 1200 kuhara pružilo je trenutke užitka posjetiteljima na sajmu u Stuttgartu. Saznali smo i tko su pobjednici ove godine, Finska je bila… Pročitajte više...
IKA/Kulinarska olimpijada 2024. održava se od 2. do 7. veljače 2024. U sklopu sajma u Stuttgartu, Njemačka. Kulinarska olimpijada je najstarije, najveće i najraznovrsnije međunarodno kulinarsko… Pročitajte više...
Udruga kuhara i slastičara grada Slatine započela je s pripremama i organizacijom 6. Zlatnog oraha koji će se održati u subotu, 02. ožujka 2024. u restoranu Pustara Višnjica kod Slatine. Pročitajte više...
Nakon pokazanog znanja u tri kategorije Karlo Štorga iz restorana Bedem u Varaždinu je prvak Hrvatske u kuharstvu, drugo mjesto zauzeo je Dinko Tomašić iz varaždinskog restorana Nobel, dok je treće… Pročitajte više...
Nakon jučerašnjeg Worldchefs seminara za suce i dolaska prvih natjecatelja, službeno su počeli 15. Dani hrvatskog kulinarstva svečanim otvorenjem koje se danas prijepodne održalo u Gospodarskom… Pročitajte više...