
Desert 1
Dunje oprati, izdubiti, te nakapati sokom od limuna, napuniti medom i staviti u pećnicu i peči dok dunje ne omekane, Pečene dunje rashladiti i ispasirati, dodati cimeta i izmješati.
Biskvit
Jaja i šećer pjenasto izmutiti, dodati brašno te pasirane dunje. Tako načinjen biskvit lijevati u tepsiju ipeći u pećnici na 160C.
Krema
Sve namirnice izmješati te premazati preko pečenog biskvita.
Karamel umak
Šećer karameliziramo te zalijemo slatkim vrhnjem. Lagano miješajući kuhamo dok ne dobijemo kompaktnu masu. Umak serviramo uz desert a možemo i preliti.
Desert 2 - biskvit
Biskvit napravimo tako da pjenasto izmješamo jaja i šećer, dodamo vodu i na kraju brašno i kakao. Biskvitnu masu lijevamo na tepsjiu i pečemo u pećnici na 160 C.
Krema
Slatko vrhnje lagano utučemo, dodamo pasirane dunje te premažemo preko biskvita.
Od grožđa koje smo prethodno očistili od peteljki prokuhali sa šećerom, propasirali, te reducirali, u jedan dio soka dodamo rastopljenu želatinu te prelijemo preko kolača i ostavimo da se stegne. Preostali dio rashladimo te služimo uz kolač.
30 g čokolade za dekoraciju
Desert 3
Kekse sameljemo te izmješamo sa mascarponeom. Od tako pripremljene mase u sredini ih izdubimo te punimo džemom od grožđa. Dekoriramo sa čokoladom.