Hrvatski kuharski savez podržao Društvo osoba s invaliditetom Varaždin na Danu otvorenih vrata

Hrvatski kuharski savez, zajedno s članovima Udruge kuhara varaždinske županije, i ove godine je s radošću podržao Društvo osoba s invaliditetom Varaždin na Danu otvorenih vrata, koji se održao 7. lipnja 2024. godine.

Ova hvalevrijedna manifestacija okupila je mnoge sudionike i pružila nezaboravno iskustvo svima prisutnima.

Program je bio bogat sportskim aktivnostima, među kojima je posebno zanimljivo bilo boćanje. Boćanje, poznato i kao balote ili bućanje, tradicionalni je sredozemni sport koji ima duboke korijene u hrvatskoj kulturi. Sudionici su se natjecali u ovom sportu, a atmosfera je bila ispunjena veseljem i prijateljskim natjecanjem.

Kao i uvijek, Udruga kuhara varaždinske županije pokazala je svoje veliko srce i spremnost na pomoć u humanitarnim akcijama. Njihovi članovi pripremili su izvrsno jelo koje je oduševilo sve prisutne. Njihova kulinarska umijeća bila su u prvom planu, ali su se naši kuhari također odlučili okušati i u boćanju. Iako su pokazali sportski duh, moramo priznati da je bolje da ostanu u kuhinji i boćanje prepuste pravim profesionalcima!

Ova manifestacija još je jednom potvrdila važnost zajedništva i podrške u lokalnoj zajednici. Hrvatski kuharski savez i Udruga kuhara varaždinske županije ponosni su što su mogli doprinijeti uspjehu Dana otvorenih vrata i pružiti podršku Društvu osoba s invaliditetom Varaždin. Hrvatski kuharski savez uvijek je spreman podržati ovakve inicijative. Kao kuhari, uvijek moramo pomoći drugima, a kao članovi WACS (Worldchefs), naša je zadaća donijeti fino jelo kad je to najpotrebnije.

Radujemo se budućim akcijama i suradnji na sličnim projektima, s ciljem pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.

Galerija slika

Podijeli