Časopis

Objavljen je novi broj časopisa "Hrvatski kuhar"

U 7. broju časopisa "Hrvatski kuhar" donosimo rezultate i galeriju slika s manifestacije "Dani hrvatskog kulinarstva". Također, pročitajte intervju sa Sandrom Jadek, novom Državnom prvakinjom u slastičarstvu. Uz navedeno donosimo i vijesti o održanim natjecanjima Kuharskog kupa te rezultate ukupnog poretka Kupa kao i vijest o dodjeli Kristalnih kuhača. Očekuju vas i brojne novosti o radu i aktivnostima Udruga članica Saveza.
 

Objavljen je novi broj časopisa "Hrvatski kuhar"

U 6. broju časopisa "Hrvatski kuhar" donosimo intervju s Dariom Špeharom, najboljim u ukupnom poretku 13. Kuharskog kupa i osvajačem kristalne kuhače. Također, pročitajte detalje o natjecanjima 14. Kola Hrvatskog kuharskog kupa te saznajte sve benefite koje sa sobom nosi sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim kulinarskim natjecanjima. Uz navedeno, donosimo i predstavljanje članova Nacionalnog seniorskog tima te individualnih natjecatelja koji će se predstaviti na IKA Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu 2020. godine te brojne novosti o radu i aktivnostima Udruga članica Saveza.

Izašao je prvi broj časopisa “Hrvatski kuhar”

Krajem prosinca iz tiska ja izašao prvi broj. U ovom broju možete čitati o aktivnostima Hrvatskog kuharskog saveza u proteklom periodu. Časopis je poslan svim članovima HKS-a koji su platili članarinu za 2016. godinu.

“Hrvatski kuhar” je prije svega namijenjen struci, profesionalnim kuharima, ali i svima koji su na bilo koji način profesionalno i amaterski vezani uz kuhinju i gastronomiju. Prvi je to časopis o kuharstvu u kojem glavnu riječ vode kuhari, a teme koje pokriva su usko vezane uz kuharstvo, ugostiteljstvo i obrazovanje kuhara.