Culinary Arts & Hot Kitchen Competition Seminar: Poreč

Hrvatski kuharski savez s ponosom najavljuje održavanje ekskluzivnog Culinary Arts & Hot Kitchen Competition Seminar koji će se održati 13. studenog 2024. godine u Poreču. Događaj predstavlja priliku za sve kuhare, profesionalce i edukatore da unaprijede svoja znanja i vještine, pod vodstvom jednog od najistaknutijih stručnjaka u svijetu kulinarskih natjecanja, Gerta Klötzkea.

Gert Klötzke ime je koje s velikim poštovanjem odjekuje u kulinarskom svijetu. Kao Worldchefs certificirani sudac i bivši predsjednik Odbora za kulinarska natjecanja Worldchefs-a, Gert je tijekom svoje dugogodišnje karijere osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja. Njegov rad na čelu švedske kulinarske reprezentacije, koja je pod njegovim vodstvom ostvarila pobjede na Kulinarskoj olimpijadi 2000. i 2004. godine, kao i brojne druge uspjehe, učinili su ga istinskim autoritetom u svijetu kulinarskih natjecanja. Osim toga, Gert je bio mentor brojnim europskim timovima te je trenirao finsku nacionalnu ekipu, koja je osvojila drugo mjesto na Kulinarskoj olimpijadi 2016. godine. Njegova savjetodavna uloga za Nobelovu zakladu te profesorski rad na Sveučilištu u Umeå, gdje je stekao titulu počasnog doktora, dodatno potvrđuju njegovu stručnost i utjecaj.

Seminar nije samo prilika za potencijalne Worldchefs certificirane suce, već i za profesore srednjih škola i fakulteta koji svoja znanja žele prenijeti novim generacijama kuhara. Profesori i edukatori mogu steći duboko razumijevanje najnovijih trendova, tehnika i pravila kulinarskih natjecanja, koje će kasnije prenijeti svojim učenicima, pomažući im da se što bolje pripreme za izazove koji ih očekuju u profesionalnom svijetu. Osim toga, natjecatelji koji žele unaprijediti svoje kulinarske vještine i taktike natjecanja imat će priliku učiti od jednog od najcjenjenijih mentora u svijetu.

Za kuhare koji su već certificirani Worldchefs suci, ovaj seminar predstavlja važan korak u obnovi njihovih certifikata. Naime, svi Worldchefs certificirani suci obvezni su pohađati Seminar kako bi ostali u toku s najnovijim pravilima i standardima ocjenjivanja. Ovakvi seminari omogućuju sudcima da ostanu relevantni u promjenjivom kulinarskom svijetu te osiguravaju da su njihova znanja i vještine usklađeni s najnovijim trendovima i tehnikama. Sudionici će na seminaru dobiti certifikat o sudjelovanju, koji je sastavni dio procesa obnove certifikata ili prvog koraka u procesu postajanja certificiranim sucem.

Seminar pruža priliku za razmjenu iskustava i umrežavanje sa stručnjacima i kolegama iz različitih sektora kulinarstva. Polaznici će se imati priliku upoznati s novim kulinarskim trendovima, inovacijama u modernoj kuhinji i najnovijim tehnologijama koje se koriste u natjecanjima. Osim što će naučiti kako pružiti najbolji sud i osigurati poštene ocjene, sudionici će steći i dublje razumijevanje procesa pripreme i prezentacije jela, ključnih elemenata koji osiguravaju uspjeh na natjecanjima.

Važno je napomenuti da je broj mjesta na seminaru ograničen. Ova odluka donesena je s ciljem osiguranja kvalitetne atmosfere u kojoj će svi polaznici imati priliku aktivno sudjelovati, postavljati pitanja i dobiti povratne informacije od predavača. Manji broj sudionika omogućit će dublju interakciju s Gertom Klötzkeom te bolju priliku za individualizirani pristup i pažnju.

Culinary Arts & Hot Kitchen Competition Seminar pruža jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj, bilo da ste natjecatelj, sudac, profesor ili edukator. Ovo je prilika za učenje od jednog od najboljih u kulinarskoj industriji i stjecanje vještina koje mogu unaprijediti vašu karijeru.

Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u ovom ekskluzivnom događaju, jer broj sudionika je ograničen.

Prijaviti se možete na: office@chef.hr

Podijeli