Na inicijativu Udruga članica HKS-a u Splitu održana radionica rezbarenja voća i povrća

Kategorija vijesti
Udruga kuhara Splitsko dalmatinske županije je u suradnji s Udrugom kuhara i slastičara Osječko baranjske županije organizirala dvodnevnu radionicu osnova rezbarenja voća i povrća.

Radionice su se odvijale 16. i 17. listopada  u Turističko ugostiteljskoj školi u Splitu te su odrađene pod vodstvom predsjednika Udruge kuhara i slastičara Osječko baranjske županije - Ivana Đukića.

Prvoj radionici prisustvovalo je 7 profesionalnih kuhara koji su uz teorijski dio imali prilike okušati svoje vještine i u praktičnom dijelu izrade dekoracija baziranih na osnovnim tehnikama rezbarenja. Druga radionica bila je namijenjena učenicima koji se školuju za zanimanje kuhara te se njih 30 okušalo u izradi cvjetnih aranžmana od voća i povrća.  

Galerija slika

Podijeli