Izašao je novi broj časopisa Hrvatski kuhar

Hrvatski kuhar
Kategorija vijesti
Časopis je otisnut i odaslan svim našim članovima.

Ukoliko želite primati časopis Hrvatski kuhar, postanite članom Hrvatskog kuharskog saveza prijavom putem ove poveznice 

U novom broju časopisa možete pročitati:
- recept slike s naslovnice: tradicionalno jelo "Purica s mlincima" u modernoj varijanti
- nastup Hrvatske kulinarske reperezentacije na Kulinarskoj Olimpijadi
- Hrvatski kuharski kup: Zlatna Solinka i Plitvička rapsodija
- promotor izvrsnosti kuharske struke diljem svijeta - priznanje Worldchefsa Damiru Crlenom
- Međunarodni dan kuhara - zdrava hrana za budućnost
- interview: Jurica Obrol - pobjednik natjecanja Bocuse d'Or Croatia
- Bocuse d'Or Europe
- Veliko srce Mame Warre - Tanzanijski putopis
- sve o ruskim medenjacima - Pryaniki
- ljepotan između Afrike i Europe - kulinarski putopis o Gibraltaru
- korona i kemija antiseptika i dezinficijensa
- Budućnost u organskoj prehrani
- program rada HKS-a u 2021.
- On-line natjecanje #OstaniDomaIKuhaj

Ukoliko imate kulinarskih kreacija, vijesti i zanimljivosti slobodno se obratite Uredništvu časopisa na hks(at)kuhar.hr

Galerija slika