Poziv na 15. Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije

Kategorija vijesti
Tradicionalni piknik Udruge kuhara Varaždinske županije održat će se u ponedjeljak, 05.08. na ribnjacima ŠRK „Keder“ Beletinec kod Varaždina. Ovo 15. po redu tradicionalno i neformalno druženje ponovno će okupiti članove, prijatelje i partnere Udruge kuhara Varaždinske županije. 

Druženje će započeti u podnožju vrha Čevo, u okruženju ribnjaka ŠRK „Keder“ Beletinec, uživanjem u prekrasnoj prirodi te priređenim zabavnim, društvenim i sportskim igrama (badminton, pikado i sl.). Uz navedeno, posjetitelji će moći uživati i u gastro delicijama - janjcima s ražnja, kvalitetnom pršutu, domaćim sirevima te drugim jelima koje će pripremiti domaćini, ŠRK „Keder“ te članovi Udruge.

Nakon okupljanja na ribnjacima, oni s malo boljom kondicijom i željom za planinarenjem imat će priliku osvojiti vrh Čeva dok će se ostatak moći okušati u ribolovu uz pomoć iskusnih ribiča ŠRK „Keder“ te u pripremi šarana na rašljama. U poslijepodnevnim satima održat će se i tradicionalna kraća nogometna utakmica članova te turnir u popularnoj kartaškoj igri „Bela“. Vrijeme će kratiti i druge zabavne aktivnosti na otvorenom.

Udruga kuhara Varaždinske županije poziva sve članove Hrvatskog kuharskog saveza na ugodno druženje u predivnom okruženju ribnjaka ŠRK „Keder i domaćim specijalitetima.

Molimo Vas da dolazak potvrdite na broj 099 804 9086 (Damir Crleni) ili na mail damir.crleni@vz.t-com.hr    

Napomena: Dolazak automobilima do ribnjaka je moguć. Za strastvene ribolovce mogući je i ribolov na ribnjacima s vlastitom opremom. Preporučujemo i “lov“ na vrganje i foto lov te molimo da vodite računa o prikladnoj obući i odjeći. Dolazak na ribnjake predviđen je od 8:00 sati ujutro.    

Do druženja na pikniku, srdačno Vas pozdravljamo!
Predsjednik Udruge, Bojan Bohorč i    
Tajnik Udruge, Damir Crleni

Ljepote krajolika i ribnjaka, kao i nekoliko fotografija sa prošlogodišnjih druženja možete vidjeti u nastavku.

Galerija slika

Podijeli