Istaknuti članovi HKS-a prisustvovali "Chefs for life" gala večeri

Kategorija vijesti
U petak, 30.kolovoza, u Villi Vulin u Puli održana je gala večera za 60 uzvanika u organizaciji humanitarnog ogranka Worldchefs-a "Chefs for life". Večeri su prisustvovali i istaknuti članovi Hrvatskog kuharskog saveza: Marinko Jurešić, Stevo Karapandža, Branko Ognjenović i Dragica Lukin.

Vaso Vulin, vlasnik Ville Vulin, prvog hrvatskog boutique hotelu s pet zvjezdica, bio je domaćin ove večere te je istom ujedno okrunio uspješnu godinu u kojoj je njegov hotel i restoran osvojio čitav niz međunarodnih nagrada. Večera se odvijala u izvedbi vrhunskih Michelinovih chefova i svjetskih gastronomskih prvaka Ljubice Komlenić, Fausta Arrighija i Annamarie Farina. Večeri su također prisustvovali Diego Toscani, poznati talijanski biznismen koji u svom timu ima jako puno Michelinovih chefova te dr. Zoran Novaković, specijalist vaskularne kirurgije koji se odazvao kao posebni gost s obzirom na temu večeri - važnost hrane za zdravlje ljudi.

Jelovnik gala večere bazirao se na namirnicama visoke kvalitete, nabavljenima od lokalnih malih proizvođača, dok su jela pripremljena na jednostavan način s minimalno masnoće i začina.

Galerija slika

Podijeli