
Kolakesten biskvit
Istučemo bjelanjak u čvrsti snijeg pa dodamo žumanjke. Polako dodajemo med, kesten pire i rum. Smjesu istresemo u pleh i pečemo na 170°C.
Krema od kestena
Žumanjke izmiješamo sa obje vrste šećera i malo mlijeka, a ostatak mlijeka stavimo da se kuha. Želatinu namočimo i ostavi o da nabubri. Kad mlijeko zakuha dodamo žumanjke i kuhamo na laganoj vatri. Dodamo kesten pire i namočenu želatinu te presipamo u drugu posudu i ostavimo da se ohladi. Vrhnje istučemo u šlag te mu dodamo ohlađenu kremu od kestena.
Mus od bijele čokolade
Čokoladu rastopimo, istučemo bjelanjke u čvrsti snijeg, vrhnje u čvrsti šlag, a žumanjke tučemo na pari sa šećerom. Kad se šećer otopi dodamo čokoladu, bjelanjke i na kraju šlag te sve dobro promiješamo.