Okruglice sna
Kekse sameljemo , dodamo otopljenu čokoladu koju smo otopili zajedno sa maslacem i oblikujemo u kuglice. Punimo sa zapečenim bademima, suhim smokvama i okruglice stavimo na mrežastu rešetku i prelijemo sa rastopljenom čokoladom. Kad se ohladi napravimo točkice od bijele čokolade i ukrasimo sa yellow ground cherry.
Kockice užitka
Biskvit od badema i čokolade radimo tako da bademe sameljemo , miješamo sa jajima, brašnom , vanili šećerom, čokoladom za kuhanje (otopljena), praškom za pecivo, šećerom i kad smo dobro pomješali nanesemo na uljani papir i pečemo oko 20 min na 180C. Kremu pravimo od smokava, tako da smokve sameljemo , dodamo mlijeko i lagano kuhamo na pari zajedno sa prošekom. Kad se ohladi dodamo istučeni šlag i otopljenu želatinu i sve lagano promješamo i nalijemo na biskvit i pustimo da se smjesa dobro ohladi.
Prethodno smo napravili kremu od čokolade koju smo kuhali na pari oko 20 min zajedno sa tekućim šlagom. Kremu nalijemo na ohlađenu kremu od smokava i pustimo sa se dobro ohladi. Režemo na kockice i valjamo u mljeveni badem i ukrašavamo sa čokoladom, brusnicom i mentom.
Trokut slatkog sna
Svijetli biskvit radimo tako da miješamo jaja, prašak za pecivo , vanili šečer , brašno, malo ulja i šećer i pečemo na uljanom papiru oko 15 min na 180C.
Tako isto radimo biskvit od čokolade samo što u njega stavimo još i kakao.
Kremu od grožđa radimo tako da kuhamo grožđe zajedno sa šećerom sve dok ne dobijemo smjesu kao đem, dodamo prošek i pustimo da se dobre ohladi. Šlag u prahu istučemo , pomiješamo zajedno, dodamo otopljenu želatinu zajedno sa istučenim bjelanjkom i sve zajedno promiješamo. Kremu od pistacija isto radimo smo što pistacije sameljemo i dodamo
sok od badema. Glazuru vanjsku napravimo od zapečenih badema usitno sameljenih, žumanjaka kuhanih na pari zajedno sa medom, dodamo 1 listić želatine i nanesemo u kalup, a unutarnji dio punimo sa kremom od pistacija, grožđa i sa tamnim i svijetlim biskvitom. Uz kolač poslužimo preljev od čokolade i jagode.