
Terina od zeca i bundevinih koštica
Kockice kruha namočimo u mlijeko, dodamo svim ostalim sastojcima i fino sameljemo u multipraktiku. U polovicu mljevene mase dodamo kopar. Šnitice pancete slažemo u male kalupe i stavljamo prvo sloj čiste smjese, na to pospemo prstohvat koštica i završavamo sa smjesom u koju je dodan kopar. Preklopimo sa pancetom , pokrijemo folijom i pećemo u vodenoj kupelji 20 min na 175C.
Galantina od zeca
Zečji but mariniramo preko noći sa soli, paprom, lovorom, klinčićem, cimetom, češnjakom i koricom naranče. Štapiće dunje blanširamo u 1 dcl vina sa dodatkom šećera, 1 koricom cimeta i 2 klinčića. Filete od leđa mariniramo sa soli i paprom i punimo štapićima dunje. Umatamo čvrsto u foliju.
100 g mrkve i 100 g poriluka narežemo na rezance i blanširamo u ledenu kupelj. Ostatak povrća i otpadke od rezanaca popržimo na maslinovom ulju zajedno sa mariniranim meso iz kojeg smo odvojili cimet, naranču i klinčić. Zalijemo vinom i temeljcem pa prebacimo u vatrostalnu posudu sa poklopcem, dodamo filete u foliji i pečemo 80 min na 175C. Filete izvadimo nakon 20 min.
Meso izradimo u multipraktiku i meljemo zajedno sa vrhnjem za šlag i procijeđenim sokom od pečenja u koji smo otopili želatinu. Kalup omotamo prozirnom folijom, slažemo rezance mrkve i poriluka , stavljamo smjesu od kunića, na to položimo filete pa završimo sa drugim dijelom smijese koji naknadno sameljemo sa mrkvom koja se pekla sa zecom. Pokrijemo rezancima i mrkve i poriluka, omotamo folijom i ostavimo preko noći da se stisne.
Praline od gorgonzole
Ugrijemo vrhnje i na njemu otopimo fino ribanu gorgonzolu. Dodamo želatinu i uljevamo u kalupe. Na praline stavljamo oguljenu i otkoštenu polovicu zrna grožđa i četvrtinu jezgre od oraha.
Umak od pinjola i bosiljka
U multipraktiku izmiksamo sve sastojke. Začinimo po ukusu.
Umak od naranče
Zavrijemo sok od naranče i šećer . U 5 žlica soka od naranče umutimo gustin pa ga ukuhamo u sok. Pustimo da vrije još 2 min.