
Pjenica od grahorica u aspiki od povrća
Skuhati žitarice posebno svaku i posebno izmiksati i dodavati maslac, vrhnje, rastopljenu želatinu i začine. U kalup slagati red pirea od graška pa red graha i red leće.
Salama od soje i tofu sira
U soja mlijeko stavimo tofu sir koji smo prethodno malo prepržili na roštilju, dodamo rastopljenu želatinu, stavimo u kalup i ohladimo.
Punjena tikvica s krumpirom i povrćem
Tikvicu izbušimo, a krumpir skuhamo i napravimo pire u koji dodamo povrće i maslac. Skuhamo tikvu i punimo krumpirom.
Trokut od sira i povrća
Od sira napravimo pjenicu koju podijelimo na dva dijela, u jedan dio dodamo mljevenu svježu papriku a u drugi povrće. Poriluk blanširamo i njime obložimo kalup. U kalup prvo stavljamo pjenicu od sira i paprike a poslije stavimo trokut koji smo obložili sa blitvom i sirom sa povrćem.
Umak od jogurta i meda
Umak vinegret