WorldChefs seminar za ocjenjivače u sklopu Dana hrvatskog

Kategorija vijesti
Uoči ovogodišnje manifestacije Dana hrvatskog kulinarstva, Hrvatski kuharski savez organizira seminar za suce koji će voditi istaknuti WorldChefs-ov voditelj sudačkih seminara Carlo Sauber.

WorldChefs sudački seminar namijenjen je timovima ili pojedincima koji žele steći uvid u međunarodne standarde kulinarskih natjecanja. Bilo da se radilo o natjecateljima, sucima ili sucima početnicima, jednodnevni seminar WorldChefs-a pruža korisne informacije o trenutnim pravilima i kriterijima koji se primjenjuju tijekom natjecanja te također pruža uvid u uobičajene pogreške koje treba izbjegavati. Sudački seminari obavezni su za sve koji žele postati WorldChefs odobreni suci. Zemlje članice WorldChefs-a imaju mogućnost licenciranja sudačkih seminara u korist svih kuhara u svojoj regiji.

Uz funkciju voditelja sudačkih seminara, predavač Carlo Sauber je i član WorldChefs odbora za kulinarska natjecanja, savjetnik za posebne projekte - natjecanje juniora te sukreator natjecateljskog menadžmenta i digitalnog sustava ocjenjivanja. Jedan je od istaknutih WorldChefs sudaca koji iza sebe ima brojna sudačka iskustva u kulinarskim natjecanjima diljem svijeta od kojih vrijedi istaknuti poziciju glavnog suca i aktivno uključivanje u organizaciju Svjetskog kulinarskog kupa 2018. godine. Također, u funkciji suca našao se i na sljedećim WorldChefs kulinarskim natjecanjima:  Hofex Hong Kong  2019., FHA Singapur 2018., Global Chef Thessaloniki 2017., Global Junior Chef 2017., Kulinarska Olimpijada - 2016. Erfurt, Njemačka, Global Chef Challenge  2015., Češka te Svjetski kulinarski kup 2014. u Luksemburgu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na seminaru koji će se održati nedjelju, 17. studenog 2019., s početkom u 11:00 dok je očekivano vrijeme završetka seminara u 18:00.
Cijena seminara je 1.500,00 kuna (uključen PDV), a cijenu su uključene stanke za kavu, osvježenje i ručak. U mogućnosti smo Vam rezervirati i smještaj ukoliko za to imate potrebu.

Prijave na seminar zaprimaju se e-mailom na hks@kuhar.hr, te je kod prijave važno navesti ime i prezime sudionika, adresu, OIB te broj telefona i e-mail. Svi zainteresirani se na seminar mogu prijaviti do 11. studenog, dok je kotizaciju za sudjelovanje potrebno uplatiti do 14. studenog.

Za dodatna pitanja i informacije obratite nam se e-mailom na hks@kuhar.hr ili telefonski na 042/300-022.

Podijeli